Висококачествени

УШНИ МАРКИ

от Бавария Германия

cow
За Нас

Продуктите GEPE Q-flex® се създават от GEPE-Geimuplast GmbH в град Фархант, Германия.

GEPE-Geimuplast е модерен промишлен комплекс, разположен сред красивата природа на Германските Алпи. Вече 60 години името GEPE е синоним на традиция и напредък, нововъведения и безупречно качество.Групата GEPE,е изключително успешна в световен мащаб в изработването на специализирани продукти и технически компоненти от пластмаса за нуждите на промишлеността.


Нововъведения

Групата GEPE разработва и разпространява продуктите Q-flex® като марки за идентификация и радиочестотни транспондери, които се поставят на ушите на животните или болуси на преживните. В допълнение се предлагат и ушни марки, които едновременно дават възможност за идентификация на животните и вземане на тъканни проби за диагностика на потенциални заболявания.

Дизайн

Продуктите Q-flex® отговарят на всички изисквания на ISO9001 и на най-високите стандарти за идентификация в животновъдството.

Качество

Висококачествените суровини, които се използват в производството на ушните марки, гарантират съвършена устойчивост и в най-сурови условия и пълна функционалност за целия жизнен цикъл.

Надеждност

При поставянето на ушната марка се прави чист и гладък разрез, който заедно с осигуряващата отлична вентилация „женска“ част намалява риска от инфекция на раната и е в съответствие с изискванията за защита на животните. Фиксираното разстояние между „мъжката“ и „женската“ част предпазва ухото от прищипване и намалява до минимум неприятното усещане за животното. Уникалният устойчив на корозия пробивен връх е подсилен специално и се поставя с лекота, като впоследствие „мъжката“ и „женската“ част много лесно се въртят една спрямо друга. Гъвкавият дизайн и закръглените ръбове не позволяват на ушната марка да се заплете в обора, хранилките или храстите.

Функционалност

Лазерно изписаните цифри и баркод са устойчиви на износване и запазват ясния си контраст през целия жизнен цикъл на продукта.

Богата гама

Продуктите се предлагат в пълната гама от размери и цветове, отговарящи на националното законодателство и допълнителните изисквания за идентификация.